Leumpang cap manik

  • 12 teeth walk bead glass bottle

    12 huntu leumpang botol kaca manik

    Ieu botol parfum, mangrupikeun produk jual gancang, kapasitas alit, konsumsi gancang.

    Botol gelas biasana dilengkepan kapasitas alit, sapertos 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun jenis botol kaca manik, anu tiasa ngageser ngonsumsi parfum. Botol gelas tiasa dicitak numutkeun sarat konsumén, kalebet logoan.

    Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 14 * 18mm, sareng jangkungna ogé tiasa disaluyukeun numutkeun paménta.

    Jinis cap aluminium ieu didamel ku ékstrusi tiis. Éta kualitasna langkung saé.

    Rupa-rupa pilihan warna, sapertos emas caang, pérak caang, sub-emas, sub-pérak, hideung caang, sareng sajabana, ogé tiasa didesain warna anu sanés.

  • 13 Teeth Perfume Walking Bead Two-headed Glass Bottle

    13 Huntu Parfum Leumpang Bead Dua-sirah Botol Kaca

    Ieu kosmétik nganggo botol kaca dina dua tungtung. Rarancangna novél pisan, siga cudgel emas. Éta populér pisan ku masarakat.

    Ieu mangrupikeun botol gelas jenis manik, ngadukung panggunaan geser nganggo manik.

    Kapasitas botol kaca ogé opsional. Diaméter botol kaca nyaéta 13 huntu, sareng kapasitas na biasana 3ml, 5ml, sareng sajabana, sareng LOGO sareng kecap sanésna tiasa dicitak dina botol kaca.

    Ukuran tutup aluminium langkung panjang, umumna 15 * 35, dua tungtung kosong, sareng tutup jero dilebetkeun.

    Aya tilu jinis manik anu umumna aya, manik kaca, manik plastik, manik baja, gumantung kana kabutuhan pelanggan.

  • 13 Dental glass ball bottle

    13 Botol bal gelas gigi

    Ieu mangrupikeun botol bola parfum, pilihan kapasitas botol gelas langkung seueur, haliber sami, cocog sareng 13 huntu, warna botol kaca sapertos dina gambar, botol kaca transparan, ogé botol kaca coklat, volume parfum umumna leutik, kusabab gancang gancang, janten konsumsi botol parfum jilid ieu langkung gancang.

    Botol kaca ieu tiasa cocog sareng tilu bahan bantalan manik, plastik, gelas, manik-manik baja. Pilih numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Spesifikasi penutup aluminium tina botol kaca ieu 15 * 22, nyaéta 13 sungut sekrup, warnana hideung hideung, beureum caang, sareng sajabana, tiasa dipahat numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Widang aplikasi: botol manik leumpang parfum ieu seueur dianggo pikeun parfum, tapi ogé tiasa dianggo pikeun minyak atsiri, langkung dianggo di Afrika, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.

  • 13 teeth multi-color perfume walking bead bottle

    13 huntu multi-warna parfum leumpang manik botol

    Ieu botol kaca transparan kalayan jinis sekrup. Biasana ngagaduhan kapasitas 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana Éta cocog sareng tutup aluminium kalayan 13 huntu sekrup. Umumna tiasa dianggo pikeun ngeusian parfum, parfum ngeusian botol kaca gaduh seueur kaunggulan, botol kaca transparan tampilan intuitif parfum, sareng kaamanan botol kaca panyegelan tinggi. Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 15 * 22. Éta mangrupikeun hemp keusik aluminium ukiran ukiran, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis atanapi kembang api. Aya ogé tilu rupa pangrojong manik pangrojong, palanggan manik pangrojong, pangrojong manik kaca sareng bantalan manik baja.

  • 14 Teeth Perfume Ceiling

    14 Gigi Parfum Gigi

    Ieu mangrupikeun botol parfum segi delapan, kapasitasna ngagaduhan rupa-rupa spésifikasi, sapertos 3ml, 6ml, 8ml, sareng sajabana, sareng botol kaca tiasa dicitak dina pola atanapi logo, janten langkung dipikaresep ku masarakat. Spesifikasi panutup aluminium na anu ngadukung nyaéta 16 * 23 panutup hateup, bentuk anu unik, bagian jero na tiasa milih plastik transparan atanapi bodas. Dukungan manik pendukung gaduh amanah palastik, dukungan manik kaca, dukungan manik baja, anjeun ogé tiasa milih iteuk manik kaca.

  • 14 tooth perfume octagonal glass bottle

    14 botol parfum waos botol kaca sagelas

    Ieu mangrupikeun botol kaca segi delapan sareng 14 waos sareng sungut sekrup. Botol gelasna segi lima sareng tiasa dicitak dina na. Kapasitas botol kaca segi delapan ogé ngagaduhan sababaraha pilihan, sapertos 3ml, 5ml, 8ml, jst.

    Bentuk botol Octagon khusus, gaya na novél.

    Nyatana, aya seueur jinis tutup aluminium, biasana aya 14 waos. Sakumaha dituduhkeun dina gambar, aya hiji jinis cap warp rolling, warnana tiasa disaluyukeun, sareng umumna nyaéta téknologi kembang api.

    Aya ogé tilu jinis dukungan manik pendukung, plastik, bola waja, gelas.

  • 16 tooth perfume ball glass bottle

    16 botol kaca parfum huntu

    Ieu botol kaca parfum dieusian, kapasitasna biasana 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, aya botol kaca lemes, ogé ngagaduhan botol sekrup, botol kuadrat, sareng sajabana.

    Aya ogé tilu rupa manik, manik plastik, manik kaca, manik baja.

    Spésipikasi tutup aluminium nyaéta 18 * 26 panutup rolling. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis panutup rolling cracker. Panutup aluminium bakal ngagulung tilu cangkul.

    Tilu anu sanés diperyogikeun pikeun cocog, upami cocog acak, tiasa nyababkeun kabocoran.

  • 16 Teeth Perfume Walking Beaded Glass Bottle

    16 Huntu Parfum Leumpang Beaded Glass Botol

    Ieu mangrupikeun botol kaca manik parfum 16-huntu, sapertos anu ditingalikeun dina gambar nyaéta botol kaca, aya ogé gaya anu sanésna, sapertos botol sekrup, botol nangtung, jst.

    Manik anu cocog, panutup aluminium.

    Manik leumpang gaduh manik palastik, manik baja, manik kaca.

    Cap aluminium anu dipidangkeun dina gambar nyaéta hemp aluminium cap hemp, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis sareng kembang api.

    Anu ieu kedah dipoles saatos dicét, janten katingalina langkung lemes.

  • 16 tooth tripartite perfume walking bead bottle

    16 botol parfum gigi tripartite leumpang manik

    Ieu mangrupikeun botol parfum tri-sami 16-huntu, tiasa dicocogkeun sareng rupa-rupa botol gelas kapasitas, sareng bahan botol gelas ogé tiasa dipilih, sapertos botol kaca transparan, botol kaca kabut sareng sajabina.

    Tutup aluminium didamel tina hemp keusik, teras diteukteuk garis sareng bagi topi janten tilu bagian anu sami.

    Panyekel manik ogé wadah manik konvensional, kalayan manik plastik, gelas sareng waja.