Naon kaunggulan bungkusan tina botol kaca

Wadah bungkusan kaca mangrupikeun industri tradisional ékonomi nasional, anu ngagaduhan sejarah panjang.
Kalangsungan hirup sareng pamekaran industri kontainer kaca gaduh pangaruh langsung kana kahirupan masarakat Rahayat sareng ngembangkeun industri pendukung anu aya hubunganana.
Bahan baku utama wadah gelas nyaéta keusik kuarsa, lebu soda sareng gelas rusak, sareng sumber énergina nyaéta listrik, batubara atanapi gas alam.
Dibandingkeun sareng bahan bungkusan anu sanés, wadah bungkusan kaca ngagaduhan kaunggulan dina bungkus: kahiji, kontak kaca sareng kaseueuran bahan kimia moal ngarobih sipat material, moal ngahasilkeun polusi kemasan kana bungkus tuang;
Kadua, wadah kaca gaduh résistansi korosi anu saé sareng résistansi korosi asam sareng alkali, cocog pikeun bungkus bahan asam;
Katilu, wadah bungkusan gelas ngagaduhan panghalang sareng pangaruh panyegelan anu saé, janten sacara efektif tiasa ningkatkeun umur simpanan tuangeun;
Kaopat, bungkusan gelas gaduh transparansi anu tinggi, dina waktos anu sami plastisitas, tiasa diolah janten rupa-rupa bentuk anu lemes numutkeun kabutuhan anu béda.
Dumasar kana ciri sareng kaunggulan di luhur, wadah bungkusan gelas dina rupa-rupa anggur, bumbu tuangeun, réagen kimia sareng kabutuhan sadidinten kemasan sareng panyimpenan ngagaduhan seueur aplikasi sareng paménta pasar anu saé, produksi wadah bungkusan gelas ogé ningkat .
Numutkeun kana 2017-2021 Kaca Wadah Industri Dina-jero Panalitian Pasar sareng Laporan Saran Strategi Investasi anu dikaluarkeun ku New SYS, produksi kontainer bungkus kaca di Cina sacara saé dijaga pertumbuhan anu teras-terasan.

Ti 2014 dugi ka 2016, kaluaran taunan kumulatif kontainer kontainer kaca Cina masing-masing 17,75 juta ton, 20,47 juta ton sareng 22,08 juta ton.
Ayeuna, botol kaca dina industri kosmétik parantos seueur aplikasi, dianggo dina parfum, emulsi, minyak atsiri sareng sajabana.
Perusahaan kami utamina nyayogikeun rupi-rupi botol makeup, rupa-rupa gaya, sababaraha spésifikasi, botol spésifikasi alit langkung seueur dianggo.
Botol gelas mugia tiasa dianggo langkung lega, langkung populér.


Waktos Post: Jul-16-2021