Naon kaunggulan panutup aluminium kosmétik

Kalayan pamekaran gancang industri kosmétik, bahan kemasan kosmétik ogé dina pamekaran gancang, sareng salaku bagian penting tina bahan kemasan kosmétik, cap aluminium parantos maju pisan dina industri kosmétik, sareng pamekaran anu stabil, parantos janten bintang anyar anu caang di industri.
Cap aluminium dianggo langkung seueur dina kahirupan sadidinten, janten langkung penting, naha dina inuman, produk susu, atanapi kimia sadidinten, ubar sareng industri sanés, éta ngagaduhan peranan penting dina industri bungkusan.
Janten naha topi aluminium dianggo pisan?
Naon kaunggulanana?
Numutkeun kana panilitian urang, tutup aluminium ngagaduhan kaunggulan ieu.
1, kusabab sealing anu hadé tina panutup aluminium, tutup aluminium ngagaduhan pangaruh pelindung anu saé pikeun bahan internal.
2, éta ngagaduhan éstétika anu luhur, salaku bagian anu teu integral tina bungkusan, panutup alit tiasa ngagaduhan peran dina titik panungtung, warna-warni warna, gaya anu rupa-rupa.
Harga na kalapa pisan.
Dibandingkeun sareng tutup botol anu sanés, éta ngagaduhan kaunggulan harga anu langkung luhur, kualitas luhur sareng harga murah.
Perusahaan kami ngahasilkeun sagala jinis tutup botol aluminium, utamina dianggo pikeun tutup botol kosmetik, sapertos parfum, minyak atsiri, inti tina minyak angin, jst.
Rupa-rupa gaya, jaminan kualitas.

Prosés produksi panutup aluminium tiasa ngabagi sareng anjeun ngeunaan perusahaan urang, bahan baku utami nyaéta aluminium, panutup aluminium kabentuk saatos dikosongkeun, gambar, motong, kana léngkah ieu mangrupikeun tahap kosong, numutkeun sarat konsumén, polesan sareng oksidasi salajengna ngawarnaan, ngagosok hartosna kosong kana lampu minyak, ngawarnaan oksidasi mangrupikeun warna anu nutupan aluminium,

Kayaning emas caang, pérak caang, emas, pérak, beureum caang, héjo caang, biru biru sareng sajabina, sapertos tungtung warna sampul aluminium, anjeun tiasa ngamimitian ngarakit, kana colokanna, tutup aluminium ogé tiasa ukiran numutkeun sarat tina garis, ukiran.

Tungtungna, numutkeun sarat, susunan lengkep pakumpulan.

Topi aluminium anu dihasilkeun ku perusahaan kami kualitas luhur, épisiensi tinggi sareng layanan purna jual anu saé.

Muga-muga urang tiasa nyayogikeun palanggan kalayan kualitas jasa, barang berkualitas.


Waktos Post: Jul-16-2021