Parfum, bahan bungkus kosmétik minyak atsiri seueur dianggo

Kalayan kamajuan ékonomi anu teras-terasan, standar hirup masarakat ogé teras-terasan ningkat, janten kuring yakin yén seueur jalma anu dina kaayaan ékonomi ngamungkinkeun kaayaan éta, bakal ngomean diri, naha di bumi atanapi di luar negeri, paménta kosmétik beuki ningkat, tah dina taun-taun ayeuna, penjualan kosmétik parantos ningkat unggal taun.
Dina raraga nuturkeun pamekaran pasar, perusahaan urang mimiti ngahaturanan kana produksi bahan kemasan kosmétik, sapertos bungkus parfum, bungkus minyak atsiri, sareng sajabana, urang gaduh sét lengkep botol manik leumpang, botol semprot, jst. ., anu dijual ka seueur nagara.
Ayeuna ngembangkeun perusahaan kami stabil sareng gancang.

Kami ngalakukeun rupa-rupa produk, sapertos botol bola, botol semprot sareng sajabina.
Aya seueur jinis botol bola, ngadukung botol gelas umum, manik-manik, tutup aluminium, tutup plastik sareng sajabina.
Aya seueur deui jinis botol kaca, sareng aya seueur pilihan anu béda gumantung kana kabutuhan pelanggan.
Salaku conto, aya seueur pilihan pikeun leumpang botol manik, sapertos botol lampu, botol Utas, botol kuadrat, jst.
Panutup aluminium ogé rupa-rupa spésifikasi, warnana warna-warni.
Aya ogé rupa-rupa pilihan manik, manik kaca, manik baja, manik plastik.
Aya seueur jinis botol semprot di pasar. Ayeuna, aya langkung ti sapuluh jinis sampul parfum anu diproduksi ku perusahaan urang. Anjeun tiasa milih tina rupa-rupa hulu semprot.
Perusahaan kami utamina ngahasilkeun parfum, tutup botol minyak atsiri, tutup parfum, wadah manik pendukung, botol kaca, janten tiasa dijual nyalira, ogé tiasa ngajual sét set.
Jaminan kualitas produk kami, saatos - sale salempang - gratis.
Ti desain produk, manufaktur kapang, moulding ka produk assembling, unggal tautan sareng prosés parantos diuji sacara ketat sareng dikontrol.
Percanten ka kami, kami bakal masihan anjeun kapuasan.


Waktos Post: Jul-16-2021