Warta

  • Naha bungkusan kosmetik leres-leres steril

    Seueur merek kosmétik pikeun ngajantenkeun pamakean konsumen langkung saé, nalika nganggo langkung saé sareng kaséhatan, bakal aya dina bungkusan usaha anu cekap, sapertos vakum, pompa komprési. Polong steril sareng saterasna, tapi kalayan sagala desain painstaking ieu, naha leres-leres tiasa janten steril? Tujuanana...
    Maca deui
  • Wangunan kaca jeung analisis bahan

    Kaca mimitina dibentuk ku solidifikasi batu asam anu dikaluarkeun tina gunung seuneuan. Kira-kira 3700 SM, urang Mesir kuno geus nyieun ornamén kaca jeung gelas basajan, ngan kaca warna dina waktu éta, kira 1000 SM, Cina nyieun kaca teu warnaan. Dina abad ka-12, kaca komérsial mucunghul ...
    Maca deui
  • Cocog jeung syarat produksi pikeun urutan leutik botol kaca

    Seueur konsumén kusabab pamekaran pasar dina tahap awal botol kaca kedah ngaluarkeun pesenan henteu ageung pisan, ku kituna éta bakal ngahasilkeun produksi pabrik botol kaca pikeun nyumponan syarat anu ketat, khususna prosés produksi jalur perakitan, seueur pabrik t ...
    Maca deui
  • Perfume, essential oil cosmetics packaging materials are widely used

    Parfum, bahan bungkusan kosmetik minyak atsiri seueur dianggo

    Kalayan kamajuan ékonomi anu terus-terusan, standar hirup masarakat ogé terus ningkat, ku kituna kuring yakin yén seueur jalma bakal aya dina kaayaan ékonomi anu ngamungkinkeun kaayaan, bakal dandanan diri, boh di bumi atanapi di luar negeri, paménta pikeun kosmétik i.. .
    Maca deui
  • What are the packaging advantages of glass bottles

    Naon kaunggulan bungkusan tina botol kaca

    Wadah bungkusan kaca mangrupikeun industri tradisional ékonomi nasional, anu ngagaduhan sajarah anu panjang. Kelangsungan hidup sareng pamekaran industri wadah gelas gaduh dampak langsung kana kahirupan sapopoé Rahayat sareng pamekaran industri pendukung anu aya hubunganana. Bahan baku utama ...
    Maca deui
  • What are the advantages of cosmetic aluminum cover

    Naon kaunggulan panutup aluminium kosmetik

    Kalayan pamekaran gancang industri kosmétik, bahan bungkusan kosmétik ogé aya dina pamekaran anu gancang, sareng salaku bagian penting tina bahan bungkusan kosmétik, cap aluminium parantos kamajuan hébat dina industri kosmétik, sareng pangwangunan anu stabil, parantos janten ...
    Maca deui