Cingcin minyak atsiri

  • 18 tooth essential oil dropper bottle

    18 botol tetes minyak atsiri huntu

    ieu mangrupikeun 18 botol panyiraman minyak waos, anu diwangun tina botol kaca, tutup aluminium, sirah karét sareng serelek.

    Botol kaca langkung spésifikasi, gaya, numutkeun kabutuhan pilihan.

    Tutup aluminium minyak atsiri dirakit sasarengan sareng sirah karét teras dilebetkeun kana serelek kanggo dianggo.

    Tutup aluminiumna sami sareng tutup aluminium kosmétik anu sanés. Ukuran cap aluminium ieu nyaéta 20 * 15mm, sareng anjeun tiasa milih sababaraha warna sareng téhnik.

    Warna umum sirah lem nyaéta sirah lem bodas sareng sirah lem hideung. Upami aya paménta, warna sareng bentuk sanés tiasa diluyukeun.

    Titik tiasa panjang atanapi pondok numutkeun kapasitas botol.