Panutup minyak ésénsial

  • 18 tooth essence oil bottle

    18 botol minyak sari huntu

    ieu mangrupikeun 18 botol minyak intisari huntu, gambarna nyaéta botol coklat sareng botol biru, aya pilihan séjén pikeun ngeusian minyak atsiri dina botol kaca.

    Tutup minyak atsiri anu ngadukung didamel tina aluminium, anu biasa dianggo dina industri kosmétik. Spésifikasi umum nyaéta 20 * 15mm. Aya sababaraha gaya 18 tutup minyak ésénsial waos, sapertos tutup aluminium kawat gulung, motong garis tutup aluminium, tutup aluminium ringan, jst.