14 Gigi Parfum Gigi

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun botol parfum segi delapan, kapasitasna ngagaduhan rupa-rupa spésifikasi, sapertos 3ml, 6ml, 8ml, sareng sajabana, sareng botol kaca tiasa dicitak dina pola atanapi logo, janten langkung dipikaresep ku masarakat. Spesifikasi panutup aluminium na anu ngadukung nyaéta 16 * 23 panutup hateup, bentuk anu unik, bagian jero na tiasa milih plastik transparan atanapi bodas. Dukungan manik pendukung gaduh amanah palastik, dukungan manik kaca, dukungan manik baja, anjeun ogé tiasa milih iteuk manik kaca.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu botol kaca parfum dieusian, kapasitasna biasana 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, aya botol kaca lemes, ogé ngagaduhan botol sekrup, botol kuadrat, sareng sajabana.
Aya ogé tilu rupa manik, manik plastik, manik kaca, manik baja.
Spésipikasi tutup aluminium nyaéta 18 * 26 panutup rolling. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis panutup rolling cracker. Panutup aluminium bakal ngagulung tilu cangkul.
Tilu anu sanés diperyogikeun pikeun cocog, upami cocog acak, tiasa nyababkeun kabocoran.

Aplikasi

Ieu tiasa dianggo pikeun ngeusian parfum atanapi minyak penting. Seuseueurna dianggo di Indonésia, India sareng nagara-nagara sanés.

Spésifikasi

Spésifikasi tina botol kaca 3ml 6ml 8 ml jsb
Spesifikasi panutup aluminium 16 * 23    
Spésifikasi Bead urang Pangrojong manik palastik Manik kaca Joe Kurung bola manik bal
warna Emas caang Anu coklat Warna custom

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + wadah manik + aluminium panutup.
2. Rakitan misah, kiriman FCL tina botol kaca, kiriman FCL tina wadah manik, kiriman FCL tina tutup aluminium. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.
3. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus jinis pétang umum bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Catetan

Naha botol kaca atanapi tutup aluminium, pikeun nyingkahan suhu anu tinggi, sabab botol kaca dina suhu luhur ogé bakal pecah, sareng tutup aluminium, upami suhu luhur jangka panjang, bakal ngakibatkeun warna bulak, sareng colokan batin tutup aluminium ogé lumangsung mesék.

Prosés Produksi

Produksi cap aluminium ieu langkung tanggel waler, bakal aya sababaraha prosedur, mimiti sadayana, kosong, manjang, motong ujung, teras hateup, ngagulung, kosong parantos réngsé, sareng teras ngagosok, warna. Anu terakhir nyaéta rakitan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •