botol kaca parfum emas caang

Pedaran pondok:

Ngembangkeun industri kosmétik beuki stabil sareng gancang, sahingga nyetir pamekaran industri kemasan, sareng tutup aluminium, botol kaca sareng aplikasi sanésna dina kosmétik, sareng industri sanésna ogé lega pisan.

Cap aluminium sapertos anu dipidangkeun dina gambar nyaéta botol jangkung. Ukuran cap aluminium anu cocog (parfum parut) nyaéta 32 * 33. Aya tilu pilihan pikeun sirah panyiram anu cocog: 16,3 sirah panyiram, 17 sirah panyiram sareng 17,2 sirah panyiram.

Interior palastik ogé diproduksi ku kami.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ngembangkeun industri kosmétik beuki stabil sareng gancang, sahingga nyetir pamekaran industri kemasan, sareng tutup aluminium, botol kaca sareng aplikasi sanésna dina kosmétik, sareng industri sanésna ogé lega pisan.
Cap aluminium sapertos anu dipidangkeun dina gambar nyaéta botol jangkung. Ukuran cap aluminium anu cocog (parfum parut) nyaéta 32 * 33. Aya tilu pilihan pikeun sirah panyiram anu cocog: 16,3 sirah panyiram, 17 sirah panyiram sareng 17,2 sirah panyiram.
Interior palastik ogé diproduksi ku kami.

Spésifikasi

Spesifikasi panutup aluminium 32 * 33mm
Warna panutup aluminium Warna biasa (emas caang, pérak caang, jst) Ngarobih warna (warna cahaya, subcolor henteu kunanaon)
Spésifikasi nozel 16.3mm 17mm 17.2mm

Modeu Pakét

1. Numutkeun sarat konsumén, pangiriman misah ogé tiasa dirakit sareng dikirim dina sét lengkep.
2. Upami kiriman misah, tutup aluminium umumna kotak dibuang, kusabab tutupna ageung, kotak henteu dibuang gampang disababkeun lecet, lekukan sareng sajabina parfum.
Sirah panyiram biasana dibungkus dina kantong douche.
3. Rakitan lengkep nyaéta botol kaca + sirah Sprinkler + parfum sampul.

Catetan

Kusabab panutup aluminium ageung, perlu dibuang lem nalika ngamuat bagian-bagian palastik, supados ulah bagian-bagian palastik ragrag.
Upami henteu lami dianggo, langkung saé tetep dijantenkeun sidik.

Prosés Produksi

Prosés produksi tutup aluminium ieu umumna kosong - manjang - motong. Kusabab area sampéanna ageung, éta kedah digosok. Upami henteu digosok, permukaan tutupna bakal kasar sareng bakal aya seueur pasang.
Saatos poles parantos réngsé, éta warna teroksidasi, warna konvensional gaduh emas caang, pérak caang, tapi ogé tiasa ngalakukeun warna anu sanés, sapertos beureum, héjo, ungu sareng sajabina, warna anu caang, sub-warna tiasa dipilih.
Akhirna, majelis, sakedik lem, supados tutup aluminium lengkep.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •