Panutup aluminium pikeun makeup parfum

  • T – type perfume glass bottle

    T - ngetik botol kaca parfum

    Ieu botol kaca parfum, botol kaca ieu henteu transparan, éta disemprot, sababaraha pelanggan resep bungkus transparan, aya anu langkung resep nyemprotkeun téknologi.

    Warna semprot ogé tiasa dipilih, sapertos pérak caang, emas caang, atanapi warna khusus.

    Tutup aluminium mangrupikeun sampul parfum, bentuk T, janten urang nyebat cap cap T, cap aluminium ieu tiasa dianggo pikeun éléktrolisis, ogé tiasa dianggo pikeun kembang api.

    Prosés anu béda ngakibatkeun harga anu béda. Tutup aluminium sareng interior plastik urang dihasilkeun ku nyalira, janten kami ngagaduhan kaunggulan dina harga, kualitas saé sareng efisiensi tinggi.

  • bright gold perfume glass bottle

    botol kaca parfum emas caang

    Ngembangkeun industri kosmétik beuki stabil sareng gancang, sahingga nyetir pamekaran industri kemasan, sareng tutup aluminium, botol kaca sareng aplikasi sanésna dina kosmétik, sareng industri sanésna ogé lega pisan.

    Cap aluminium sapertos anu dipidangkeun dina gambar nyaéta botol jangkung. Ukuran cap aluminium anu cocog (parfum parut) nyaéta 32 * 33. Aya tilu pilihan pikeun sirah panyiram anu cocog: 16,3 sirah panyiram, 17 sirah panyiram sareng 17,2 sirah panyiram.

    Interior palastik ogé diproduksi ku kami.

  • Dome glass bottle for perfume

    Botol kaca kubah pikeun parfum

    percanten teu paduli nagara mana, parfum nyaéta haté unggal jalma anu saé, henteu masalah dina kahirupan sadidinten, tetep dina hubungan sosial, damel, hiburan, tiasa milih parfum pikeun nambihan seungit pikeun nyalira, promosikeun dirina watek, gambar.

    Panutup semprot, dipidangkeun di dieu, ngagaduhan tutup aluminium saderhana, kalayan emas anu caang sareng pérak mangrupikeun warna anu paling umum.

    Botol gelas na saleresna ogé ngagaduhan seueur bentuk, salami nozel anu cocog cocog, maka botol gelas tiasa disaluyukeun, sareng dicitak LOGO sareng kecap sanésna.