Tentang Kami

JOHN NGUSUS

Pangembang WEB

PENDIDIKAN

Jiangyin Kaijia Daily Chemical Products Co., Ltd., diadegkeun dina 2016, tempatna di Qingyang Town, Jiangyin City, Wuxi City, Provinsi Jiangsu, mangrupikeun kumpulan tutup aluminium sareng produk palastik manufaktur, pamrosésan sareng penjualan, penjualan botol kaca salaku hiji ti pabrikna.

Salami lima taun ka pengker, perusahaan parantos komitmen kana pasar domestik, pasar utama ayeuna kalebet Zhejiang Yiwu, Jiangsu Xuzhou, Anhui, Guangdong Shenzhen, Guangzhou sareng daérah sanés, masing-masing daérah ngagaduhan kerjasama anu saé sareng stabil. Dina raraga ngalegaan pamekaran, aktip muka pasar luar negeri, ayeuna nyiptakeun halaman wéb perdagangan asing Google.

Perusahaan taat kana nilai budaya "Hormat (hatur nuhun), Dexterity (presisi), Prudence (dilarang), Exhaustion (usaha), Kasucian (bersih)" sareng "All the best, all the best" pikeun ngawangun produk.

Kualitas perdagangan luar negeri sareng jasa sadidinten nyaéta ngudag urang abadi!
Hayu produk anu saé kualitasna numpak layar dunya, kaluar Asia, nepi ka dunya.

NGALAMAN

Kami gaduh sakumpulan sistem produksi anu lengkep, ogé ngadukung produk anu aya hubunganana. Kami utamina ngadamel botol aluminium kosmetik panutup, tutup luar plastik, produk pendukung kalebet manik-manik leumpang, sirah pamiceun, botol kaca, sareng sajabana, tiasa dijual salaku lengkep disetél, ogé bisa dijual misah.

Perusahaan kami gaduh tim desain sareng manajemén anu propésional sareng khusus, ti desain produk, manufaktur kapang, nyetak kana perakitan produk, unggal tautan sareng prosés parantos diuji sacara ketat sareng dikontrol. Unggal kiriman bakal dilakukeun sateuacan pamariksaan barang, pikeun mastikeun yén suplai unggal produk mumpuni, pikeun mastikeun yén unggal kapuasan pelanggan.

Upami aya masalah sareng barang anu ditampi, urang tiasa komunikasi sawaktos-waktos sareng damel kerjasama sareng nasabah kanggo ngarengsekeun padamelan.

JAM PER MINGGU
GARIS KODE
KOMUNITAS GIT
Undeuran WORDPRESS

Sababaraha proyék kuring

Karya-karya Heboh Anu Kuring Sanggakeun. BANGGA!

Perusahaan taat kana nilai budaya "Hormat (hatur nuhun), Dexterity (presisi), Prudence (dilarang), Exhaustion (usaha), Kasucian (bersih)" sareng "All the best, all the best" pikeun ngawangun produk.
Kami gaduh pangalaman anu beunghar sareng alat-alat canggih sareng tanggel walerna tinggi tina pagawé, tiasa nyayogikeun anjeun produk kualitas luhur, ngarepkeun bantosan anjeun.
Kualitas perdagangan luar negeri sareng jasa sadidinten nyaéta ngudag urang abadi!
Hayu produk anu saé kualitasna numpak layar dunya, kaluar Asia, nepi ka dunya.