18 botol tetes minyak atsiri huntu

Pedaran pondok:

ieu mangrupikeun 18 botol panyiraman minyak waos, anu diwangun tina botol kaca, tutup aluminium, sirah karét sareng serelek.

Botol kaca langkung spésifikasi, gaya, numutkeun kabutuhan pilihan.

Tutup aluminium minyak atsiri dirakit sasarengan sareng sirah karét teras dilebetkeun kana serelek kanggo dianggo.

Tutup aluminiumna sami sareng tutup aluminium kosmétik anu sanés. Ukuran cap aluminium ieu nyaéta 20 * 15mm, sareng anjeun tiasa milih sababaraha warna sareng téhnik.

Warna umum sirah lem nyaéta sirah lem bodas sareng sirah lem hideung. Upami aya paménta, warna sareng bentuk sanés tiasa diluyukeun.

Titik tiasa panjang atanapi pondok numutkeun kapasitas botol.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu mangrupikeun 18 botol panyiraman minyak waos, anu diwangun tina botol kaca, tutup aluminium, sirah karét sareng serelek.
Botol kaca langkung spésifikasi, gaya, numutkeun kabutuhan pilihan.
Tutup aluminium minyak atsiri dirakit sasarengan sareng sirah karét teras dilebetkeun kana serelek kanggo dianggo.
Tutup aluminiumna sami sareng tutup aluminium kosmétik anu sanés. Ukuran cap aluminium ieu nyaéta 20 * 15mm, sareng anjeun tiasa milih sababaraha warna sareng téhnik.
Warna umum sirah lem nyaéta sirah lem bodas sareng sirah lem hideung. Upami aya paménta, warna sareng bentuk sanés tiasa diluyukeun.
Titik tiasa panjang atanapi pondok numutkeun kapasitas botol.

Aplikasi

Pamekaran industri kosmétik parantos gancang, ngudag jalma pikeun kageulisan parantos di jalan.
Kituna, botol panyiraman minyak ieu seueur dianggo, umumna dianggo pikeun ngeusian minyak.

Spésifikasi

Spésifikasi tina botol kaca : 10ml 30ml 50 ml jsb
Spésifikasi sirah karét: Sirah karét hideung Sirah bodas bodas  
Spesifikasi panutup aluminium: 20 * 15mm      
Warna tutup aluminium: Emas caang Pérak caang Warna custom

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + sirah plastik + dropper + cap aluminium.

2. Majelis misah, kiriman botol kaca FCL, kiriman palastik sirah FCL, kiriman dropper FCL, kiriman aluminium cap FCL.

3. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.

4. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus tipeu ageung bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Prosés Produksi

Proses produksi botol panyiraman minyak atsiri sami sareng anu nganggo tutup aluminium anu sanés. Éta ngaliwatan blanking, manjang, motong, punching, polishing sareng oksidasi.
Saatos produk réngsé dirakit, colokan batin dimuat, sareng sirah lem sareng serelek dilebetkeun numutkeun kabutuhan pelanggan.
Pancegahan: Titis minyak didamel tina gelas, anu gampang dibobol, janten kedah diurus kalayan ati-ati.
Panutup aluminium pikeun nyegah kakeunaan suhu tinggi.
Sirah karét gampang kotor, kedah merhatoskeun bersih.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan