18 botol minyak sari huntu

Pedaran pondok:

ieu mangrupikeun 18 botol minyak intisari huntu, gambarna nyaéta botol coklat sareng botol biru, aya pilihan séjén pikeun ngeusian minyak atsiri dina botol kaca.

Tutup minyak atsiri anu ngadukung didamel tina aluminium, anu biasa dianggo dina industri kosmétik. Spésifikasi umum nyaéta 20 * 15mm. Aya sababaraha gaya 18 tutup minyak ésénsial waos, sapertos tutup aluminium kawat gulung, motong garis tutup aluminium, tutup aluminium ringan, jst.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu mangrupikeun 18 botol minyak intisari huntu, gambarna nyaéta botol coklat sareng botol biru, aya pilihan séjén pikeun ngeusian minyak atsiri dina botol kaca.
Tutup minyak atsiri anu ngadukung didamel tina aluminium, anu biasa dianggo dina industri kosmétik. Spésifikasi umum nyaéta 20 * 15mm. Aya sababaraha gaya 18 tutup minyak ésénsial waos, sapertos tutup aluminium kawat gulung, motong garis tutup aluminium, tutup aluminium ringan, jst.

Aplikasi

Sakumaha namina namina, botol minyak halus dianggo pikeun ngeusian minyak penting. Hal ieu seueur dianggo dina minyak atsiri, sareng tiasa ogé dianggo pikeun ngeusian parfum, jst.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca 10ml 30ml 50 ml jsb
Spésifikasi Bead urang Pangrojong manik palastik Kurung bola manik bal Manik kaca Joe
Spesifikasi panutup aluminium20 * 15mm Utas ngagulung aluminium panutup Panutup aluminium garis corétan Panutup aluminium lemes
Spésifikasi rod pendukung manik: Panyekel manik rod kaca Panyekel manik rod palastik  
Warna panutup aluminium Emas caang Caang pérak Warna Adat

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + wadah manik + aluminium panutup.

2. Rakitan misah, kiriman FCL tina botol kaca, kiriman FCL tina wadah manik, kiriman FCL tina tutup aluminium.

3. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.

4. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus tipeu ageung bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Prosés Produksi

Produksi tutup minyak atsiri umumna ngalangkungan blanking, manjang sareng motong janten bentuk kosong, teras digosok numutkeun saratna. Upami prosés kembang api parantos dilakukeun, éta henteu kedah digosok. Upami prosés éléktrolisis parantos dilakukeun, éta kedah digosok, teras mimiti warna, sareng tungtungna dipasang sareng dimuat kana colokan batin.
Numutkeun paménta konsumén, botol, bungkus wadah manik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan