16 botol parfum gigi tripartite leumpang manik

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun botol parfum tri-sami 16-huntu, tiasa dicocogkeun sareng rupa-rupa botol gelas kapasitas, sareng bahan botol gelas ogé tiasa dipilih, sapertos botol kaca transparan, botol kaca kabut sareng sajabina.

Tutup aluminium didamel tina hemp keusik, teras diteukteuk garis sareng bagi topi janten tilu bagian anu sami.

Panyekel manik ogé wadah manik konvensional, kalayan manik plastik, gelas sareng waja.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu mangrupikeun botol parfum tri-sami 16-huntu, tiasa dicocogkeun sareng rupa-rupa botol gelas kapasitas, sareng bahan botol gelas ogé tiasa dipilih, sapertos botol kaca transparan, botol kaca kabut sareng sajabina.
Tutup aluminium didamel tina hemp keusik, teras diteukteuk garis sareng bagi topi janten tilu bagian anu sami.
Panyekel manik ogé wadah manik konvensional, kalayan manik plastik, gelas sareng waja.

Aplikasi

Botol parfum di pasar dirobihkeun, aya seueur gaya, sapertos urang jinisna volume, kusabab kapasitasna alit, konsumsi gancang, janten di India, Indonesia sareng nagara-nagara sanésna seueur dianggo.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca 6ml 8ml 10ml jsb.
Spesifikasi panutup aluminium 18 * 26    
Spésifikasi Belet Panyekel manik palastik Panyekel kaca manik Panyekel manik waja
Warna panutup aluminium Pasir linen bodas Pasir jut Anu pink jsb.

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + wadah manik + aluminium panutup.

2. Rakitan misah, kiriman FCL tina botol kaca, kiriman FCL tina wadah manik, kiriman FCL tina tutup aluminium.

3. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.

4. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus tipeu ageung bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Prosés Produksi

Cap aluminium 16-huntu mangrupikeun produk utami perusahaan kami, kalayan produktivitas anu luhur, épisiensi anu luhur sareng kualitas anu saé.
Sét prosés produksi anu lengkep, diantarana kosong, gambar, motong, ogé motong garis, perakitan, jst.
Sareng pabrik polishing, pabrik oksidasi ngagaduhan kerjasama anu caket jangka panjang, janten tiasa mastikeun efisiensi sareng kualitas.
Ngantep teu gaduh hariwang di bumi.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •