16 botol kaca parfum huntu

Pedaran pondok:

Ieu botol kaca parfum dieusian, kapasitasna biasana 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, aya botol kaca lemes, ogé ngagaduhan botol sekrup, botol kuadrat, sareng sajabana.

Aya ogé tilu rupa manik, manik plastik, manik kaca, manik baja.

Spésipikasi tutup aluminium nyaéta 18 * 26 panutup rolling. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis panutup rolling cracker. Panutup aluminium bakal ngagulung tilu cangkul.

Tilu anu sanés diperyogikeun pikeun cocog, upami cocog acak, tiasa nyababkeun kabocoran.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu botol kaca parfum dieusian, kapasitasna biasana 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, aya botol kaca lemes, ogé ngagaduhan botol sekrup, botol kuadrat, sareng sajabana.
Aya ogé tilu rupa manik, manik plastik, manik kaca, manik baja.
Spésipikasi tutup aluminium nyaéta 18 * 26 panutup rolling. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis panutup rolling cracker. Panutup aluminium bakal ngagulung tilu cangkul.
Tilu anu sanés diperyogikeun pikeun cocog, upami cocog acak, tiasa nyababkeun kabocoran.

Aplikasi

Anu hiji ieu populér pisan di pasar, utamina dianggo ngeusian parfum.
Salaku tambahan, panutup ieu ogé tiasa ukiran dina luhur logo, janten ngabédakeun rupa-rupa mérek.
Éta ogé tiasa dibédakeun ku botol kaca.

Spésifikasi

Spésifikasi tina botol kaca 6ml 8ml 10ml
Spesifikasi panutup aluminium 18 * 26Tiga garis nutupan    
Spésifikasi Bead urang Pangrojong manik palastik Manik kaca Joe Kurung bola manik bal
Warna panutup aluminium Emas caang Pérak caang Warna khusus, jst.

Modeu Pakét

Kusabab tutup aluminium ieu didamel tina kembang api, umumna nyaéta set lengkep kiriman, pulas kotak botol.
Atanapi pelanggan deui ngarakit, maka éta bungkus misah, bungkus misah tutup aluminium langsung kantong, manik pangrojong langsung kantong, pangiriman kontainer kaca.

Catetan

Botol gelas anu béda ngagaduhan liang sekrup anu béda. Ku alatan éta, nalika mésér produk nyalira, sampel kedah disayogikeun pikeun mastikeun hasil anu suksés sareng nyingkahan masalah sapertos kabocoran cair dina periode engké.
Upami urang mésér sadayana paket, éta bakal ngahemat seueur masalah sareng kami bakal mastikeun kualitas produk.

Prosés Produksi

Bahan baku tina cap aluminium nyaéta pelat aluminium. Saatos kosong, manjang, motong sareng ngagulung, kosong didamel. Upami aya syarat ukiran, ukiran tiasa dilakukeun saatos gulung réngsé.
Kusabab produk ieu biasana kembang api, éta tiasa langsung dioksidasi sareng diwarnaan. Saatos oksidasi, produk réngsé tiasa langsung dirakit.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •