16 huntu Walk cap bead

  • 16 tooth perfume ball glass bottle

    16 botol kaca parfum huntu

    Ieu botol kaca parfum dieusian, kapasitasna biasana 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, aya botol kaca lemes, ogé ngagaduhan botol sekrup, botol kuadrat, sareng sajabana.

    Aya ogé tilu rupa manik, manik plastik, manik kaca, manik baja.

    Spésipikasi tutup aluminium nyaéta 18 * 26 panutup rolling. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis panutup rolling cracker. Panutup aluminium bakal ngagulung tilu cangkul.

    Tilu anu sanés diperyogikeun pikeun cocog, upami cocog acak, tiasa nyababkeun kabocoran.

  • 16 Teeth Perfume Walking Beaded Glass Bottle

    16 Huntu Parfum Leumpang Beaded Glass Botol

    Ieu mangrupikeun botol kaca manik parfum 16-huntu, sapertos anu ditingalikeun dina gambar nyaéta botol kaca, aya ogé gaya anu sanésna, sapertos botol sekrup, botol nangtung, jst.

    Manik anu cocog, panutup aluminium.

    Manik leumpang gaduh manik palastik, manik baja, manik kaca.

    Cap aluminium anu dipidangkeun dina gambar nyaéta hemp aluminium cap hemp, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis sareng kembang api.

    Anu ieu kedah dipoles saatos dicét, janten katingalina langkung lemes.