16 Huntu Parfum Leumpang Beaded Glass Botol

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun botol kaca manik parfum 16-huntu, sapertos anu ditingalikeun dina gambar nyaéta botol kaca, aya ogé gaya anu sanésna, sapertos botol sekrup, botol nangtung, jst.

Manik anu cocog, panutup aluminium.

Manik leumpang gaduh manik palastik, manik baja, manik kaca.

Cap aluminium anu dipidangkeun dina gambar nyaéta hemp aluminium cap hemp, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis sareng kembang api.

Anu ieu kedah dipoles saatos dicét, janten katingalina langkung lemes.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu mangrupikeun botol kaca manik parfum 16-huntu, sapertos anu ditingalikeun dina gambar nyaéta botol kaca, aya ogé gaya anu sanésna, sapertos botol sekrup, botol nangtung, jst.
Manik anu cocog, panutup aluminium.
Manik leumpang gaduh manik palastik, manik baja, manik kaca.
Cap aluminium anu dipidangkeun dina gambar nyaéta hemp aluminium cap hemp, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis sareng kembang api.
Anu ieu kedah dipoles saatos dicét, janten katingalina langkung lemes.

Aplikasi

Ieu mangrupikeun botol kaca pikeun parfum sareng tiasa ogé ngeusian minyak atsiri.
Botol parfum ieu ngagaduhan kapasitas alit, sapertos 3ml, 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, janten gancang meakeun sareng seueur dianggo. Seuseueurna dianggo di Asia, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca 3ml 5ml 6 ml jsb.
Spesifikasi panutup aluminium 18 * 26    
Spésifikasi Belet Panyekel manik palastik Panyekel kaca manik Panyekel manik waja
Warna Kenaf keusik Pasir hemp héjo Hemp keusik ungu jsb.

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan sareng kiriman, botol kaca + wadah manik + panutup aluminium.

2. Majelis misah sareng kiriman, botol kaca FCL, wadah manik FCL, tutup aluminium FCL.

3. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.

4. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus tipeu ageung bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Catetan

Botol kaca kedah dijauhkeun tina lampu pikeun nyegah réfraksi suhu tinggi, anu tiasa nyababkeun botol kaca janten rusak.
Tutup aluminium kedah disegel pikeun pelestarian. Upami henteu dianggo lami, éta kedah dijaga leres kanggo nyingkahan colokan leupas dina plastik.

Prosés Produksi

18 * 26 Cap aluminium ieu mangrupikeun produk utama perusahaan urang, kalayan prosés produksi anu propésional, kaluaran sadidinten kosong tiasa ngahontal 100.000-200.000, épisiensi tinggi, kualitas luhur.
Prosés umum nyaéta: kosong - manjang - motong ujung.
Upami éta éléktrolisis, maka anjeun kedah ngagosok, teras ngoksidasi warna, sabab tekstur pasir hemp, janten akhirna anjeun kedah ngagosok.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan