14 botol parfum waos botol kaca sagelas

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun botol kaca segi delapan sareng 14 waos sareng sungut sekrup. Botol gelasna segi lima sareng tiasa dicitak dina na. Kapasitas botol kaca segi delapan ogé ngagaduhan sababaraha pilihan, sapertos 3ml, 5ml, 8ml, jst.

Bentuk botol Octagon khusus, gaya na novél.

Nyatana, aya seueur jinis tutup aluminium, biasana aya 14 waos. Sakumaha dituduhkeun dina gambar, aya hiji jinis cap warp rolling, warnana tiasa disaluyukeun, sareng umumna nyaéta téknologi kembang api.

Aya ogé tilu jinis dukungan manik pendukung, plastik, bola waja, gelas.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu mangrupikeun botol kaca segi delapan sareng 14 waos sareng sungut sekrup. Botol gelasna segi lima sareng tiasa dicitak dina na. Kapasitas botol kaca segi delapan ogé ngagaduhan sababaraha pilihan, sapertos 3ml, 5ml, 8ml, jst.
Bentuk botol Octagon khusus, gaya na novél.
Nyatana, aya seueur jinis tutup aluminium, biasana aya 14 waos. Sakumaha dituduhkeun dina gambar, aya hiji jinis cap warp rolling, warnana tiasa disaluyukeun, sareng umumna nyaéta téknologi kembang api.
Aya ogé tilu jinis dukungan manik pendukung, plastik, bola waja, gelas.

Widang Aplikasi

Ieu mangrupikeun botol minyak atsiri minyak atsiri parfum, kapasitas alit, janten penjualanna lega, sareng kapasitas alit ogé henteu kedah hariwang ngeunaan béakna, buruk sareng masalah sanésna.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca 6ml 8ml 10ml jsb.
Spesifikasi panutup aluminium Gulung ku sampéan    
Spésifikasi Belet Panyekel manik palastik Panyekel kaca manik Panyekel manik waja
Warna panutup aluminium Emas caang, pérak caang Beureum caang, pink caang Ungu cerah, héjo caang, jsb

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + wadah manik + aluminium panutup.

2. Rakitan misah, kiriman FCL tina botol kaca, kiriman FCL tina wadah manik, kiriman FCL tina tutup aluminium.

3. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.

4. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus tipeu ageung bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Catetan

Naha botol kaca atanapi tutup aluminium, éta sadayana kedah dijauhkeun tina cahaya. Upami éta henteu dianggo lami, tutup aluminium langkung disegel pikeun pelestarian pikeun nyingkahan mesék plastik.

Prosés Produksi

Tutup aluminium botol oktagonal ieu ogé jual anu lega di pasar ayeuna. Kusabab éta gaya ngagugulung, peryogi hiji prosedur deui dina prosés produksi cikal buuk, nyaéta ngagulung, teras tiasa dioksidasi sareng diwarnaan.
Ayeuna, urang gaduh sababaraha produk utama, sareng interior plastik ogé produksi urang nyalira, janten naha harga atanapi kualitasna, urang tiasa ngajamin pisan.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan