14 huntu Leumpang bead cap

  • 14 Teeth Perfume Ceiling

    14 Gigi Parfum Gigi

    Ieu mangrupikeun botol parfum segi delapan, kapasitasna ngagaduhan rupa-rupa spésifikasi, sapertos 3ml, 6ml, 8ml, sareng sajabana, sareng botol kaca tiasa dicitak dina pola atanapi logo, janten langkung dipikaresep ku masarakat. Spesifikasi panutup aluminium na anu ngadukung nyaéta 16 * 23 panutup hateup, bentuk anu unik, bagian jero na tiasa milih plastik transparan atanapi bodas. Dukungan manik pendukung gaduh amanah palastik, dukungan manik kaca, dukungan manik baja, anjeun ogé tiasa milih iteuk manik kaca.

  • 14 tooth perfume octagonal glass bottle

    14 botol parfum waos botol kaca sagelas

    Ieu mangrupikeun botol kaca segi delapan sareng 14 waos sareng sungut sekrup. Botol gelasna segi lima sareng tiasa dicitak dina na. Kapasitas botol kaca segi delapan ogé ngagaduhan sababaraha pilihan, sapertos 3ml, 5ml, 8ml, jst.

    Bentuk botol Octagon khusus, gaya na novél.

    Nyatana, aya seueur jinis tutup aluminium, biasana aya 14 waos. Sakumaha dituduhkeun dina gambar, aya hiji jinis cap warp rolling, warnana tiasa disaluyukeun, sareng umumna nyaéta téknologi kembang api.

    Aya ogé tilu jinis dukungan manik pendukung, plastik, bola waja, gelas.