13 huntu Leumpang bead cap

  • 13 Teeth Perfume Walking Bead Two-headed Glass Bottle

    13 Huntu Parfum Leumpang Bead Dua-sirah Botol Kaca

    Ieu kosmétik nganggo botol kaca dina dua tungtung. Rarancangna novél pisan, siga cudgel emas. Éta populér pisan ku masarakat.

    Ieu mangrupikeun botol gelas jenis manik, ngadukung panggunaan geser nganggo manik.

    Kapasitas botol kaca ogé opsional. Diaméter botol kaca nyaéta 13 huntu, sareng kapasitas na biasana 3ml, 5ml, sareng sajabana, sareng LOGO sareng kecap sanésna tiasa dicitak dina botol kaca.

    Ukuran tutup aluminium langkung panjang, umumna 15 * 35, dua tungtung kosong, sareng tutup jero dilebetkeun.

    Aya tilu jinis manik anu umumna aya, manik kaca, manik plastik, manik baja, gumantung kana kabutuhan pelanggan.

  • 13 Dental glass ball bottle

    13 Botol bal gelas gigi

    Ieu mangrupikeun botol bola parfum, pilihan kapasitas botol gelas langkung seueur, haliber sami, cocog sareng 13 huntu, warna botol kaca sapertos dina gambar, botol kaca transparan, ogé botol kaca coklat, volume parfum umumna leutik, kusabab gancang gancang, janten konsumsi botol parfum jilid ieu langkung gancang.

    Botol kaca ieu tiasa cocog sareng tilu bahan bantalan manik, plastik, gelas, manik-manik baja. Pilih numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Spesifikasi penutup aluminium tina botol kaca ieu 15 * 22, nyaéta 13 sungut sekrup, warnana hideung hideung, beureum caang, sareng sajabana, tiasa dipahat numutkeun kabutuhan pelanggan.

    Widang aplikasi: botol manik leumpang parfum ieu seueur dianggo pikeun parfum, tapi ogé tiasa dianggo pikeun minyak atsiri, langkung dianggo di Afrika, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.

  • 13 teeth multi-color perfume walking bead bottle

    13 huntu multi-warna parfum leumpang manik botol

    Ieu botol kaca transparan kalayan jinis sekrup. Biasana ngagaduhan kapasitas 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana Éta cocog sareng tutup aluminium kalayan 13 huntu sekrup. Umumna tiasa dianggo pikeun ngeusian parfum, parfum ngeusian botol kaca gaduh seueur kaunggulan, botol kaca transparan tampilan intuitif parfum, sareng kaamanan botol kaca panyegelan tinggi. Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 15 * 22. Éta mangrupikeun hemp keusik aluminium ukiran ukiran, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis atanapi kembang api. Aya ogé tilu rupa pangrojong manik pangrojong, palanggan manik pangrojong, pangrojong manik kaca sareng bantalan manik baja.