13 Huntu Parfum Leumpang Bead Dua-sirah Botol Kaca

Pedaran pondok:

Ieu kosmétik nganggo botol kaca dina dua tungtung. Rarancangna novél pisan, siga cudgel emas. Éta populér pisan ku masarakat.

Ieu mangrupikeun botol gelas jenis manik, ngadukung panggunaan geser nganggo manik.

Kapasitas botol kaca ogé opsional. Diaméter botol kaca nyaéta 13 huntu, sareng kapasitas na biasana 3ml, 5ml, sareng sajabana, sareng LOGO sareng kecap sanésna tiasa dicitak dina botol kaca.

Ukuran tutup aluminium langkung panjang, umumna 15 * 35, dua tungtung kosong, sareng tutup jero dilebetkeun.

Aya tilu jinis manik anu umumna aya, manik kaca, manik plastik, manik baja, gumantung kana kabutuhan pelanggan.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu kosmétik nganggo botol kaca dina dua tungtung. Rarancangna novél pisan, siga cudgel emas. Éta populér pisan ku masarakat.
Ieu mangrupikeun botol gelas jenis manik, ngadukung panggunaan geser nganggo manik.
Kapasitas botol kaca ogé opsional. Diaméter botol kaca nyaéta 13 huntu, sareng kapasitas na biasana 3ml, 5ml, sareng sajabana, sareng LOGO sareng kecap sanésna tiasa dicitak dina botol kaca.
Ukuran tutup aluminium langkung panjang, umumna 15 * 35, dua tungtung kosong, sareng tutup jero dilebetkeun.
Aya tilu jinis manik anu umumna aya, manik kaca, manik plastik, manik baja, gumantung kana kabutuhan pelanggan.

Aplikasi

Anu hiji ieu biasana dianggo pikeun ngeusian parfum, kalayan bentuk anu unik dina dua tungtung na.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca 3ml 5ml
Spesifikasi panutup aluminium 15 * 35mm
Spésifikasi Belet Panyekel manik palastik Panyekel kaca manik Panyekel manik waja
Warna panutup aluminium Emas Caang  pérak Warna Adat

Métode Pakét

Rakitan lengkep, botol kaca + manik kana + tutup aluminium.
Kapisahkeun, botol kaca nyalira dikintunkeun sadayana kotak, bantalan manik dikintun nyalira, panutup aluminium dikirimkeun nyalira. Éta tiasa dijual nyalira.
Bungkusan panutup aluminium tiasa dipilih tina bungkus bungkus atanapi bungkus jinis.
Nalika dikirimkeun nyalira, biasana dibungkus ku kantong ngeusian.

Catetan

Botol gelas ieu langkung rapuh, sareng kedah diurus sacara saksama. Panutup aluminium ieu nyaéta tutup aluminium + plastik dirakit, kusabab ciri-ciri palastikna, pikeun nyingkahan suhu anu luhur, ogé henteu tiasa ditumpukkeun lami-lami, kanggo disegel sareng dijaga, pikeun ngahindar tina mesék.

Prosés Produksi

Blblank: meres tiis + motong
Poles: ngagosok ku hideng; upami diperyogikeun diperyogikeun diperyogikeun sacara éléktronik, léngkah ieu tiasa disingkirkeun.
Warna: Warna tutup aluminium, sapertos emas caang, pérak caang, sareng warna sanés, numutkeun ka kabutuhan pelanggan.

Modeu transportasi

Umumna dibungkus ku karton sareng dimuat dina wadah.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •