13 huntu multi-warna parfum leumpang manik botol

Pedaran pondok:

Ieu botol kaca transparan kalayan jinis sekrup. Biasana ngagaduhan kapasitas 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana Éta cocog sareng tutup aluminium kalayan 13 huntu sekrup. Umumna tiasa dianggo pikeun ngeusian parfum, parfum ngeusian botol kaca gaduh seueur kaunggulan, botol kaca transparan tampilan intuitif parfum, sareng kaamanan botol kaca panyegelan tinggi. Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 15 * 22. Éta mangrupikeun hemp keusik aluminium ukiran ukiran, anu tiasa dianggo pikeun prosés éléktrolisis atanapi kembang api. Aya ogé tilu rupa pangrojong manik pangrojong, palanggan manik pangrojong, pangrojong manik kaca sareng bantalan manik baja.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu botol kaca parfum dieusian, kapasitasna biasana 6ml, 8ml, 10ml, sareng sajabana, aya botol kaca lemes, ogé ngagaduhan botol sekrup, botol kuadrat, sareng sajabana.
Aya ogé tilu rupa manik, manik plastik, manik kaca, manik baja.
Spésipikasi tutup aluminium nyaéta 18 * 26 panutup rolling. Ieu mangrupikeun salah sahiji jinis panutup rolling cracker. Panutup aluminium bakal ngagulung tilu cangkul.
Tilu anu sanés diperyogikeun pikeun cocog, upami cocog acak, tiasa nyababkeun kabocoran.

Aplikasi

Produk ieu utamina dianggo kanggo ngeusian parfum, minyak atsiri, sareng sajabana. Produk ieu ngagaduhan kapasitas anu alit, janten gampang dibabawa, gampang dianggo, ngan ukur dioleskeun.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca Botol Kaca Hapus 3ml / 5ml Botol Gelas Coklat 3ml / 5ml
Spesifikasi panutup aluminium 15 * 22
Spésifikasi Belet Panyekel manik palastik Panyekel kaca manik Panyekel manik waja
Warna Pasir jut Pasir linen bodas Warna Adat

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + wadah manik + aluminium panutup.
2. Rakitan misah, kiriman FCL tina botol kaca, kiriman FCL tina wadah manik, kiriman FCL tina tutup aluminium. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.
3. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus jinis pétang umum bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Catetan

Botol gelas rapuh sareng kedah diurus kalayan ati-ati sareng dijauhkeun tina lampu supaya teu kabedak. Panutup aluminium ogé kedah dijauhkeun tina cahaya, supados ulah aya warna anu luntur tina tutup aluminium sareng ragrag tina bagian jero plastik.

Prosés Produksi

Tutup aluminium umumna saatos dikosongkeun, manjang, motong ujung, teras kosong réngsé, teras numutkeun syarat prosés kana polés, oksidasi. Ieu mangrupikeun sub-warna, nyaéta pasir hemp, éta kedah diwarna saatos tungtung oksidasi. Saatos éta tiasa dipahat garis, rakitan tiasa.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •