13 Botol bal gelas gigi

Pedaran pondok:

Ieu mangrupikeun botol bola parfum, pilihan kapasitas botol gelas langkung seueur, haliber sami, cocog sareng 13 huntu, warna botol kaca sapertos dina gambar, botol kaca transparan, ogé botol kaca coklat, volume parfum umumna leutik, kusabab gancang gancang, janten konsumsi botol parfum jilid ieu langkung gancang.

Botol kaca ieu tiasa cocog sareng tilu bahan bantalan manik, plastik, gelas, manik-manik baja. Pilih numutkeun kabutuhan pelanggan.

Spesifikasi penutup aluminium tina botol kaca ieu 15 * 22, nyaéta 13 sungut sekrup, warnana hideung hideung, beureum caang, sareng sajabana, tiasa dipahat numutkeun kabutuhan pelanggan.

Widang aplikasi: botol manik leumpang parfum ieu seueur dianggo pikeun parfum, tapi ogé tiasa dianggo pikeun minyak atsiri, langkung dianggo di Afrika, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu mangrupikeun botol bola parfum, pilihan kapasitas botol gelas langkung seueur, haliber sami, cocog sareng 13 huntu, warna botol kaca sapertos dina gambar, botol kaca transparan, ogé botol kaca coklat, volume parfum umumna leutik, kusabab gancang gancang, janten konsumsi botol parfum jilid ieu langkung gancang.
Botol kaca ieu tiasa cocog sareng tilu bahan bantalan manik, plastik, gelas, manik-manik baja. Pilih numutkeun kabutuhan pelanggan.
Spesifikasi penutup aluminium tina botol kaca ieu 15 * 22, nyaéta 13 sungut sekrup, warnana hideung hideung, beureum caang, sareng sajabana, tiasa dipahat numutkeun kabutuhan pelanggan.
Widang aplikasi: botol manik leumpang parfum ieu seueur dianggo pikeun parfum, tapi ogé tiasa dianggo pikeun minyak atsiri, langkung dianggo di Afrika, Indonesia sareng nagara-nagara sanés.

Spésifikasi

Spésifikasi botol kaca Botol Kaca Hapus 3ml / 5ml Botol Gelas Coklat 3ml / 5ml  
Spesifikasi panutup aluminium 15 * 22    
Spésifikasi Belet Panyekel manik palastik Panyekel kaca manik Panyekel manik waja
Warna hideung Beureum Warna Adat

Métode bungkusan

Rakitan lengkep, botol kaca + manik kana + tutup aluminium.
Pemisahan, botol kaca kiriman kotak sakabeh, manik pangrojong kiriman kotak, panutup aluminium sakabeh kotak kiriman. Tiasa dijual misah gumantung kana kuantitas pelanggan.
Bungkusan panutup aluminium tiasa milih bungkus bungkus, atanapi ogé milih bungkus jinisna, kualitas umum bungkus pését bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah ngeusian kantong.

Catetan

Naha botol kaca atanapi tutup aluminium, pikeun nyingkahan suhu tinggi, sabab botol kaca ogé bakal pecah dina suhu luhur, sareng tutup aluminium berwarna, upami suhu luhur jangka panjang, bakal ngakibatkeun warna cahaya, sareng colokan batin panutup aluminium ogé bakal batok.

Prosés Produksi

Produksi panutup aluminium 15 * 22, umumna kedah ngalirkeun matérial, manjang, motong ujung, dugi ka kosong ieu dugi ka réngsé, teras numutkeun kabutuhan pelanggan, panutup aluminium ngagaduhan kembang api, téknologi elektrolitik, anu ngabédakeunana kirang saé léngkah polishing, kembang api mangrupikeun warna anu langsung langsung, janten henteu aya polesan anu cerah, sareng éléktrolit saatos digosok, warna, warna anu langkung cerah, permukaan lemes, henteu aya titik hemp.

Modeu transportasi

Saatos bungkus, lebetkeun kana wadah sareng kiriman.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  •