12 huntu leumpang botol kaca manik

Pedaran pondok:

Ieu botol parfum, mangrupikeun produk jual gancang, kapasitas alit, konsumsi gancang.

Botol gelas biasana dilengkepan kapasitas alit, sapertos 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun jenis botol kaca manik, anu tiasa ngageser ngonsumsi parfum. Botol gelas tiasa dicitak numutkeun sarat konsumén, kalebet logoan.

Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 14 * 18mm, sareng jangkungna ogé tiasa disaluyukeun numutkeun paménta.

Jinis cap aluminium ieu didamel ku ékstrusi tiis. Éta kualitasna langkung saé.

Rupa-rupa pilihan warna, sapertos emas caang, pérak caang, sub-emas, sub-pérak, hideung caang, sareng sajabana, ogé tiasa didesain warna anu sanés.


Detil Produk

Tanda Produk

Katerangan

Ieu botol parfum, mangrupikeun produk jual gancang, kapasitas alit, konsumsi gancang.
Botol gelas biasana dilengkepan kapasitas alit, sapertos 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun jenis botol kaca manik, anu tiasa ngageser ngonsumsi parfum. Botol gelas tiasa dicitak numutkeun sarat konsumén, kalebet logoan.
Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 14 * 18mm, sareng jangkungna ogé tiasa disaluyukeun numutkeun paménta.
Jinis cap aluminium ieu didamel ku ékstrusi tiis. Éta kualitasna langkung saé.
Rupa-rupa pilihan warna, sapertos emas caang, pérak caang, sub-emas, sub-pérak, hideung caang, sareng sajabana, ogé tiasa didesain warna anu sanés.

Aplikasi

seueur dianggo dina ngeusian parfum, ogé tiasa dianggo pikeun ngeusian minyak atsiri, intisari, jst.
Aplikasi geser, konsumsi gancang, aplikasi seragam.

Spésifikasi

Spésifikasi tina botol kaca 3ml 5ml 6ml
Spesifikasi panutup aluminium 14 * 18mm
warna emas pérak Pasir jut Warna custom

Modeu Pakét

1. set lengkep rakitan, botol kaca + sirah plastik + dropper + cap aluminium.

2. Majelis misah, kiriman botol kaca FCL, kiriman palastik sirah FCL, kiriman dropper FCL, kiriman aluminium cap FCL.

3. Éta tiasa dijual misah, gumantung kana jumlah anu diperyogikeun ku konsumén.

4. bungkus panutup aluminium tiasa milih bungkus kantong, ogé tiasa milih bungkus jinis, kualitas bungkus tipeu ageung bakal langkung saé, upami sarat normal, ngan ukur kedah kantong tiasa.

Catetan

Panutup aluminium kusabab ngawarnaan oksidasi, janten perlu nyingkahan cahya anu kuat, nyingkahan kerang, dékolorisasi;
Ogé hindari masak uap, anu tiasa mesék.
Paking sareng transportasi.

Prosés Produksi

1. Panutup aluminium tiis diekstrusi janten kosong, teras dipotong janten bentukna.

2. Saatos kosong réngsé, éta kedah digosok supados tutup aluminium langkung lancar sareng kualitas anu saé. Teras kuring badé cet na.

3. Saatos ngawarnaan réngsé, éta tiasa dirakit.
Bagian jero tutup aluminium ieu bodas bodas, anu diproduksi ku perusahaan urang nyalira.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • PRODUK Hubungan