12 huntu Walk bead cap

  • 12 teeth walk bead glass bottle

    12 huntu leumpang botol kaca manik

    Ieu botol parfum, mangrupikeun produk jual gancang, kapasitas alit, konsumsi gancang.

    Botol gelas biasana dilengkepan kapasitas alit, sapertos 3ml, 5ml, 6ml, sareng sajabana. Ieu mangrupikeun jenis botol kaca manik, anu tiasa ngageser ngonsumsi parfum. Botol gelas tiasa dicitak numutkeun sarat konsumén, kalebet logoan.

    Ukuran cap aluminium anu ngadukung nyaéta 14 * 18mm, sareng jangkungna ogé tiasa disaluyukeun numutkeun paménta.

    Jinis cap aluminium ieu didamel ku ékstrusi tiis. Éta kualitasna langkung saé.

    Rupa-rupa pilihan warna, sapertos emas caang, pérak caang, sub-emas, sub-pérak, hideung caang, sareng sajabana, ogé tiasa didesain warna anu sanés.