Produk panas

Perusahaan kami ngagaduhan rarancang sareng manajemén anu propésional sareng khusus, ti desain produk, manufaktur kapang, nyetak kana perakitan produk, unggal tautan sareng prosés parantos diuji sareng dikontrol.

  • 11

Jiangyin Kaijia Daily Chemical Products Co., Ltd., diadegkeun dina 2016, tempatna di Qingyang Town, Jiangyin City, Wuxi City, Provinsi Jiangsu, mangrupikeun kumpulan tutup aluminium sareng produk palastik manufaktur, pamrosésan sareng penjualan, penjualan botol kaca salaku hiji ti pabrikna.

kadatangan énggal

Perusahaan kami ngagaduhan rarancang sareng manajemén anu propésional sareng khusus, ti desain produk, manufaktur kapang, nyetak kana perakitan produk, unggal tautan sareng prosés parantos diuji sareng dikontrol.

  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner
  • partner